Dzisiaj mój przyjaciel został zablokowany przez Overwatch, w jego profilu widzę tylko zakaz VAC. (ale on faktycznie zablokował Overwatch, pokazał mi ekran w Skype) Używam tego samego oszustwa, dlaczego nie mam zakazu VAC? Oboje używamy Windows 7 x64.
Thread Rating:
Overwatch = VAC ban?
|
Może użył knajpki bez twojej wiedzy?
Zacytować: Napisał Striekcarl Może użył knajpki bez twojej wiedzy? ¯ \ _ (ツ) _ / ¯
Nalegaj na bankowość na VAC, jak na moich kontach hackowych z wieloma skórkami: 3
Zacytować: Napisał pierwotnie Marlon1920 Nalegaj na bankowość na VAC, jak na moich kontach hackowych z wieloma skórkami: 3 Nie, nie robi. Jego liczono jako zakaz gry.
Zacytować: Originally Posted by maninblack123 Nie, nie robi. Jego liczono jako zakaz gry. Mój przyjaciel nie ma zakazu gry w swoim profilu, to dziwne.
Zacytować: Napisał pierwotnie Marlon1920 Nalegaj na bankowość na VAC, jak na moich kontach hackowych z wieloma skórkami: 3 Nie, nie, powodem, dla którego osoby, które przeszły Overwatched mają VAC na swoim profilu, jest to, że oszustwo, którego użyli i dostali Overwatched, zostało wykryte później i otrzymali za to VAC.
Zacytować: Wysłany przez pierwotnie WasserEsser Nie, nie, powodem, dla którego osoby, które przeszły Overwatched mają VAC na swoim profilu, jest to, że oszustwo, którego użyli i dostali Overwatched, zostało wykryte później i otrzymali za to VAC. VAC i Overwatch w tym samym dniu. On jest taki szczęśliwy. Myślę, że użył jakiegoś publicznego gówna, ponieważ dałem mu swój cheat 3 dni temu ... VAC ma opóźnienie jak 1 tydzień ... I nie jest to zakaz "Niezaufany", ponieważ używamy tylko ESP.
Zacytować: Wysłane przez pierwotnie CraftLourens . VAC ma opóźnienie jak 1 tydzień ... Nie mów, że tylko dlatego, że niektórzy ludzie to mówią. Dostałem VAC'd jeden dzień po użyciu EasyAccountManager dla MW2 na moim koncie.
może dostał zakaz opuszczania go, ponieważ ... ON WYKORZYSTAŁ WYKRYTY CHEAT! Poważnie, jest ponad 100 wątków na ten temat ... dostał overwatch, ponieważ był głupi i próżny, ponieważ oszust był albo pubem, albo c & p. --Ben
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)